Ondersteuning implementatie

Wijngaarden Automatiseringsgroep kan u op verschillende wijzen ondersteuning bieden tijdens de implementatiefase van ContractBeheerder.

Invoeren van contracten

Wijngaarden AutomatiseringsGroep biedt de mogelijkheid om al uw contracten in ContractBeheerder in te voeren. Om de juistheid van contracten te toetsen, heeft Wijngaarden AutomatiseringsGroep een sjabloon ontwikkeld dat hierbij als ondersteuning kan dienen. In het sjabloon kunnen stapsgewijs de kenmerken worden ingevoerd (eventueel door verschillende personen). Zo kunt u zien dat het beheren van contracten op een efficiënte manier mogelijk is.

Invoeren van relaties

Wijngaarden AutomatiseringsGroep geeft u de mogelijkheid om het invoeren van al uw relaties uit te besteden aan Wijngaarden AutomatiseringsGroep. Dit kan voorkomen indien u geen relatiesoftware heeft en/of een koppeling met ContractBeheerder niet mogelijk is. Ook het importeren van relatiegegevens behoort tot de mogelijkheden.

Koppelingen met softwaresystemen

Onze organisatie kan koppelingen realiseren met andere (software)systemen. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om relaties centraal te beheren. Om een koppeling met een systeem te realiseren en na te gaan wat de verdere mogelijkheden zijn, zal eerst een inventarisatie plaats moeten vinden. Aan de hand hiervan zal een maatwerkofferte worden gemaakt.

Consultancy

Wijngaarden AutomatiseringsGroep heeft veel ervaring op het gebied van het in kaart brengen van contractbeheer bij organisaties. Hierdoor kan Wijngaarden AutomatiseringsGroep de spil zijn om het succes met ContractBeheerder binnen uw organisatie te vergroten. Hoewel wij tijdens de voorbereidende fase van de implementatie u gedurende één dagdeel adviseren en ondersteunen, kan het nuttig zijn om onze specialisten nader te betrekken bij de implementatie in de organisatie.

Trainingen

Na de installatie van ContractBeheerder wordt een korte training gegeven. Mocht hierna de behoefte bestaan om aanvullende trainingen te ontvangen, dan kunnen wij hierin voorzien. De training wordt op locatie gegeven.

Demonstratie

Bel voor een geheel vrijblijvende demonstratie van ContractBeheerder met:

058-2883387

Zien is geloven!

Nieuwsgierig naar ContractBeheerder? Beoordeel ContractBeheerder in de volledig functionele demo-omgeving!

 

Meteen besparen

Door gebruik te maken van ContractBeheerder kunt u meteen op uw kosten besparen.