Overtuig uzelf

Zien is geloven dus overtuig uzelf. Via deze pagina kunt u een indruk krijgen van de mogelijkheden die ContractBeheerder u biedt. Mocht u na het bekijken van deze screenshots meer willen zien van dit pakket dan kunt u contact met ons opnemen.

Contract-overzicht

Het tabblad overzicht geeft een duidelijk overzicht van alle aanwezige contracten. U kunt de contracten onderbrengen in een mappenstructuur, die u naar de wensen van uw organisatie kunt inrichten. Vanuit dit scherm kunt u tevens contracten aanmaken en bewerken.

Zoekfunctionaliteit

Binnen ContractBeheerder kan naar aanwezige contracten worden gezocht op basis van diverse zoekcriteria. Zo kan worden gezocht op (delen van) de titel van een contract, een woord of uitdrukking uit de contracteigenschappen of kan er gezocht worden naar contracten op basis van een datum.

Relatie-overzicht

Op het tabblad relatie vindt u een overzicht van de ingevoerde relaties, die aan aanwezige contracten zijn of worden gekoppeld. De mappenstructuur is naar de wensen van uw organisatie in te richten, waardoor een overzichtelijk geheel gewaarborgd blijft.

Configuratie

Het tabblad configuratie geeft administrators de mogelijkheid om gebruikers, contractprofielen en keuzelijsten te beheren. De gebruikers kunnen in een vrij in te richten mappenstructuur worden ondergebracht, naar de wensen van uw organisatie.

Standaard-eigenschappen

Na het openen van een contract wordt automatisch het tabblad standaard getoond. Dit tabblad geeft standaard informatie over een contract, zoals de titel, de begin- en einddatum, de opzegtermijn en een mogelijkheid tot aangeven of een contract stilzwijgend wordt verlengd. Aan ieder contract kunnen herinneringen worden gekoppeld, zodat ContractBeheerder de aangewezen gebruiker op het aangegeven moment een herinnering toont.

Contractprofiel

Op het tabblad profiel kunt u per contract een profiel selecteren. Een profiel is een vooraf opgestelde set van eigenschappen die voor een bepaald type contract is samengesteld. Deze profielen kunnen overigens in configuratie worden samengesteld.

Bedragen contracten

Dit tabblad geeft de mogelijkheid om bedragen die voortvloeien uit een contract in kaart te brengen. Zo kan er worden ingevoerd op welk grootboeknummer een bedrag kan worden weggeschreven en kan er een korte omschrijving van het bedrag worden ingevoerd.

Bijlagen

Het tabblad bijlagen geeft de mogelijkheid tot het koppelen van een bestand aan een contract. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om een gescande kopie van contract of digitale voorwaarden.

 

 

LET OP

De screenshots openen in een apart venster. Het kan zijn dat uw browser deze blokkeert. Mocht dit zo zijn, dan vragen we u om deze blokkade in uw systeem op te heffen.

Demonstratie

Bel voor een geheel vrijblijvende demonstratie van ContractBeheerder met:

058-2883387

Zien is geloven!

Nieuwsgierig naar ContractBeheerder? Beoordeel ContractBeheerder in de volledig functionele demo-omgeving!

 

Meteen besparen

Door gebruik te maken van ContractBeheerder kunt u meteen op uw kosten besparen.