Introductie

ContractBeheerder is een instrument waarmee u contractbeheer in uw voordeel kunt laten werken. Want naast het voorkomen van problemen met contracten en het creëren van de geschetste mogelijkheden, biedt dit geautomatiseerde systeem een aantal geavanceerde mogelijkheden (zie ook screenshots).

Praktijkcasus

Door het ontbreken van een goede contractadministratie lopen organisaties grote risico’s. Hier volgen enkele voorbeelden van wat de gevolgen kunnen zijn.

Casus 1: Pachten

Bij het aflopen van pachtcontracten moet er contact worden opgenomen met de pachter. In de pachtakte stond dat als de pachttermijn verloopt, de eigendomsrechten automatisch overvloeien naar de pachter. Doordat er geen systeem binnen de organisatie was dat hem attent maakte op het verlopen van het pachtcontract, raakte de organisatie onnodig eigendommen kwijt.

Casus 2: Abonnementen tijdschriften

Een organisatie heeft veel abonnementen, zoals tijdschriften en vakliteratuur. Door het niet doelmatig beheren van deze abonnementen kunnen de kosten hiervan onnodig hoog oplopen.Dit bleek nadat een Friese gemeente de bezem haalde door de abonnementen die zij had. Veel abonnementen waren onnodig meerdere malen afgesloten. Ook bleek dat veel tijdschriften en bladen niet meer gelezen werden. Het opschonen van deze abonnementen bezorgde de organisatie een besparing van enkele tienduizenden euro’s per jaar.

De Oplossing: Contractbeheerder

Ongewenste situaties zoals beschreven kunnen worden voorkomen door contracten te beheren met ContractBeheerder. Bij het aflopen van contracten krijgen beheerders automatisch meldingen en kunnen deze contracten worden verlengd of beëindigd.

Demonstratie

Bel voor een geheel vrijblijvende demonstratie van ContractBeheerder met:

058-2883387

Zien is geloven!

Nieuwsgierig naar ContractBeheerder? Beoordeel ContractBeheerder in de volledig functionele demo-omgeving!

 

Meteen besparen

Door gebruik te maken van ContractBeheerder kunt u meteen op uw kosten besparen.